این مجتمعها که محل عرضه انواع خدمات اعم از تجاری، اداری، فرهنگی، تفریحی و… در مقیاسهای مختلف عملکردی به مسافرین میباشند، برحسب مکان استقرار، سطح عملکرد و تعداد خطوط ایستگاه، به صورت یک لایه جداگانه، در نقشههای طرح تفصیلی مشخص میشود.[۵۳]
↑ علی حیدری، وحید طبائی (۱۳۹۲). تاریخ شفاهی شرکت کنترل ترافیک تهران. تهران. ص. ۵. شابک ۹۷۸۹۶۴۰۴۹۹۱۵۳. دریافتشده در ۱۴۰۱-۰۲-۲۷.
↑ «زمانبدی حرکت اتوبوسها». سایت شرکت واحد اتوبوسرانی. دریافتشده در ۱۴۰۱-۰۲-۳۰.
سابقه حمل و نقل ریلی دورنشهری در پایتخت ایران به سالهای حکمرانی ناصرالدین شاه بازمیگردد.[۳۸] ناصرالدینشاه متأثر از سفر به اروپا در سال ۱۲۶۷ شمسی و رویت واگنهای درونشهری بر آن شد، پدیده نوظهور حمل و نقل ریلی را وارد ایران کند که منجر به عقد قرار داد با شرکت بلژیکی و وارد کردن تعدادی ریل و واگن شد. این ریل از دوازه شهر ری تا باغشاه (میدان حر امروزی) کشیده شده بود.[۳۸] اما بهطور مشخص نخستین مطالعات تأسیس «مترو تهران» به دوره پهلوی دوم و اواخر دهه چهل خورشیدی بازمیگردد.[۳۹] سال ۱۳۴۷ در اولین سند جامع شهری تهران مسئله حمل و نقل ریلی دیده شده بود. سال ۱۳۵۰ مطالعه وضعیت حمل و نقل درونشهری به شرکت فرانسوی سپرده شد. مطالعات انجام شده سه سال بعد مورخ ۱۳۵۳ به نتیجه رسید و پیشنهاد احداث هفت خط مترو به طول یکصد و چهل و هفت کیلومتر ارائه شد. اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۴، لایحه تأسیس شرکت راهآهن شهری تهران و حومه از طرف دولت وقت به مجلس ارائه شد و مورد تصویب مجلس شورای ملی و مجلس سنا قرار گرفت.[۳۹] وقوع انقلاب ۱۳۵۷ و جنگ ایران و عراق عملاً پیگیری تأسیس مترو تهران را برای بیش از یک دهه به تعویق انداخت.
۱۴۰۱/۰۲/۳۱ درگیری نیروی دریایی ارتش با دزدان دریایی در آب های بین المللی/ کوچکترین تهدید را در بالاترین حد پاسخ میدهیم
احمد توکلی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات more info مجلس نیز در مخالفت با این پیشنهاد، با بیان اینکه با راهاندازی بورس ارز به سمت خرید ارز هجوم برده میشود، گفت: راهاندازی بورس ارز اقتصاد کشور را به نابودی میکشاند.
سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران، هم از سازمانهای زیر مجموعه نهاد مدیریت شهری در پایتخت ایران است.
نظارت بر عملکرد تونلهای هوشمند رسالت، توحید، نیایش و پل صدر، امیرکبیر و شهدای غزه
محسن اکبرزاده حمید سیادت موسوی ۱۳۷۷ تا ۱۳۷۹ ۱۳۶۸–۱۳۷۷ غلامحسین کرباسچی و مرتضی الویری غلامحسین کرباسچی [۲][۱۴]
تغییر وضعیت زیربخشهای سازمانها ۳.۱حمل و نقل و ترافیک
از اولین مزایایی که برای شرکا پس از ثبت شرکت وجود دارد این است که با توجه به ذکر شدن تمامی حق و حقوق و تنظیم اساسنامه و شرکت نامه، دیگر در هنگام تقسیم سود مشکلی بوجود نخواهد آمد و هر یک با توجه به اسناد و مدارک موجود می توانند از حق خود به لحاظ قانونی دفاع کنند.
– مزیت بعدی این امر در این است که چنانچه شرکت از مکان اولیه خود یعنی تهران به حوزه دیگری منتقل شود نیازی به ارائه مجوز به واحد جدید و یا اداره ثبت شرکت ها نیست و شرکت کماکان با موضوع تولیدی میتواند به فعالیت خود ادامه دهد.
این صفحه آخرینبار در ۲۰ مه ۲۰۲۲ ساعت ۱۲:۲۱ ویرایش شدهاست.
بهبود مستمر بهرهوری کلیه سرمایههای سازمانی (انسانی، مالی، اطلاعاتی و داراییهای فیزیکی).